10 éves az Európa Terv

Az Európa Terv Kft. pályázatírói és projektmenedzsmenti tevékenységgel indult 2007-ben, hogy 10 éves fennállására a mindenre kiterjedő, teljes körű projektszolgáltatás országosan is meghatározó piaci szereplőjévé nője ki magát.

2015-tel bezárólag mintegy 70 milliárd forint pályázati forrás elérését és felhasználását segítettük elő, és mintegy 800 projekt megvalósításában működtünk közre.

Tavaly „rekordévet” zártunk, hiszen 2016-ban 295 pályázatot nyújtottunk be, és csaknem 40 milliárd forint támogatás lehívásában működünk közre.

Ügyfeleink között állami szerveket, a kkv-szektor és az agrárium szereplőit, valamint egyházi és civil szervezeteket is tudhatunk.

10 éves történetünk során fokozatosan növekedtünk, mára mintegy 25 munkatárssal dolgozunk. Debreceni központtal az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére, és nemzetközi projekteket is gondozunk.

„10 év után is ugyanabban hiszünk. Mindig is az volt a szemünk előtt, hogy a szakmaiság terén a legmodernebb felfogást, az emberi és üzleti értékek terén pedig a tradíciót képviseljük. Örömmel tölt el, ha visszatekintek, mert azt látom;

a szakmaiságunkat TÉNYEK támasztják alá és nem a beszéd.”

Lakatos Tibor

alapító, ügyvezető