Innováció

 

Az Európa Terv Kft. munkahelyi képzései

TÁMOP-2.1.3-12/1-2012-1220 


Cégünk az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett “Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázati forrás segítségével  közel 4,5 millió forintot fordíthatott munkavállalóinak képzésére, ezzel piaci helyzetének erősítésére. A projekt során két képzés valósult meg: Közbeszerzési ismeretek illetve TM Üzleti Akadémia, amelynek keretében a képzésben résztvevő alkalmazottak kommunikációs és konfliktuskezelési ismereteket szerezhetnek meg. A projektben 8 munkavállaló vett részt.


Az Európa Terv Kft. munkahelyteremtési képességének támogatása

GOP-2.2.4-12-2013-0003


Az Európa Terv Kft. több mint 7 millió Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchényi Terv keretében a „Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtési képességének támogatása” című pályázati kiíráson. A 10 millió Forintos beruházásból három új munkavállaló alkalmazása valósulhatott meg.

A projekt célja az volt, hogy a növekvő árbevétel és piaci igények következtében fellépő többletfeladatokat maradéktalanul el tudjuk látni, amelyhez két új munkavállaló alkalmazása vált szükségessé.

Egy munkavállaló adminisztratív munkakörben került alkalmazásra, akinek a feladata a vállalkozással kapcsolatos adminisztratív, HR és pénzügyi feladatok ellátása.
A másik két munkavállaló a pályázatíró és projektmenedzsment munkakörben lett foglalkoztatva. Feladataik között szerepel a különböző pályázatok, támogatási kérelmek megírása, a projektek megvalósítása, az ezekkel kapcsolatos adminisztratív feladatok ellátása, kapcsolattartás az ügyfelekkel.


Innovációs fejlesztés az Európa terv Kft.-nél

GOP-1.3.1-11/C-2012-0970
2012 októberében 5,89 millió forint támogatást nyert cégünk az „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása a KKV-k részére” programban az Új Széchényi Terv keretében. A 9,06 millió forint összköltségvetésű projekt célja elsősorban az volt, hogy a vállalkozás működése során fellépő elektronikus adatkezelési, iratbeküldési, nyilvántartási és egyéb tevékenységek lebonyolítását segítse és a papírmunka helyett elektronikusan lebonyolíthatóak legyenek a feladatok. A projekt keretében a vállalkozás megvásárolt egy ügyfélkapcsolat-kezelő szoftvert, amely jelentős innovációt hozott a vállalkozásba, és amivel a pályázatok és projektek, valamint a partnerek nyilvántartása, nyomon követése vált egyszerűvé és átláthatóvá. A projekttel lehetővé vált a teljes számítógéppark cseréje, két új digitális másológép megvásárlása, valamint az ügyfelekkel történő kapcsolattartást elősegítő további eszközök beszerzése.


Irodavásárlás az Európa Terv Kft.-nél

GOP-2.1.1-11/M-2012-1487

Vállalkozásunk 2012-ben sikeresen pályázott, és 9,99 millió forint visszatérítendő és ugyanekkora összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchényi Terv keretében a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson. A 23,7 millió forintos beruházásból az Európa Terv Kft. a Debrecen, Iparkamara utca 8. fszt. 4. szám alatt található iroda megnevezésű ingatlant vásárolta meg. Ez közvetlenül a vállalkozás székhelye mellett található, amely megkönnyíti a két iroda közötti kommunikációt.