Rólunk

Az Európa Terv Kft. pályázatírói és projektmenedzsmenti tevékenységgel indult 2007-ben, hogy a mindenre kiterjedő, teljes körű projektszolgáltatás országosan is meghatározó piaci szereplőjévé nője ki magát. Másfél évtized alatt több mint 2000 pályázat megvalósításában működtünk közre. Ügyfeleink között állami szerveket, a kkv-szektort, az agrárium szereplőit és egyházi szervezeteket is tudhatunk. Megalakulásunk óta fokozatosan növekedtünk, mára mintegy 20 munkatárssal dolgozunk. Debreceni központtal az ország egész területén állunk ügyfeleink rendelkezésére, és nemzetközi projekteket is gondozunk.

„Ennyi év után is ugyanabban hiszünk. Mindig is az volt a szemünk előtt, hogy a szakmaiság terén a legmodernebb felfogást, az emberi és üzleti értékek terén pedig a tradíciót képviseljük. Örömmel tölt el, ha visszatekintek, mert azt látom; a szakmaiságunkat TETTEK támasztják alá és nem a szavak.”

Lakatos Tibor
Alapító, ügyvezető

Eredmények számokban

+
éves jelenlét
+
munkatárs
+
megvalósult projekt

Csapatunk

Médiamegjelenések

tÁMOGATÁST ELNYERT PROJEKTEINK

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM-FORGÓESZKÖZ FINANSZÍROZÁS (MŰKÖDÉSI- ÉS BÉRKÖLTSÉG ELSZÁMOLÁSA)

Bővebben

MUNKAVÁLLALÓI LÉTSZÁMBŐVÍTÉS AZ EURÓPA TERV KFT-NÉL

Bővebben

INNOVÁCIÓS FEJLESZTÉS AZ EURÓPA TERV KFT.-NÉL

Bővebben

AZ EURÓPA TERV KFT. MUNKAHELYTEREMTÉSI KÉPESSÉGÉNEK TÁMOGATÁSA

Bővebben

INFORMATIKAI FEJLESZTÉS AZ EURÓPA TERV KFT-NÉL

Bővebben

TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓ AZ EURÓPA TERV KFT-NÉL

Bővebben
Az oldalt készítette:
Copyright © 2023 Minden jog fenntartva.